merosystems

ПОЧИТАЕМИ ДАМИ, ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ ECOCARE pH ТАМПОНИТЕ,

ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ ОПАКОВКАТА ОТ 15 ТЕСТА Е ЗА НОРМАЛНА ХИГИЕННА УПОТРЕБА ОТ ЖЕНИ, КОИТО НЕ СА БРЕМЕННИ. НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТЕСТВАНЕ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ НА 2 СЕДМИЦИ, ИЛИ ПО-ЧЕСТО АКО ИМАТЕ СИМПТОМИ НА ВАГИНАЛНА ИНФЕКЦИЯ - СЪРБЕЖ, ПАРЕНЕ И ДР.

ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ СА НЕОБХОДИМИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ОПАКОВКИ, ИЛИ 50 ТЕСТВАНИЯ от 12 до 37 ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА - 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО.

СРЕЩАМЕ ГОЛЯМА ТРУДНОСТ В КОМУНИКАЦИЯТА С АПТЕКИТЕ ДА ПОДДЪРЖАТ ПОНЕ ПО ЕДНА, ДВЕ ОПАКОВКИ ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ. ЗАТОВА ВИ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПОРЪЧВАТЕ ECOCARE pH ТАМПОНИТЕ ДИРЕКТНО ОТ НАС. НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДОСТАВИМ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ (ЗА ГРАД СОФИЯ ДИРЕКТНО), А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ГРАДОВЕ С КУРИЕР В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА. МЕЙЛ ЗА ДИРЕКТНА ПОРЪЧКА - vaginalcare@fromvoulevs.com. ВАШЕТО ЕДИНСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ ЦЕНАТА НА ТЕСТОВЕТЕ ПЛЮС ОКОЛО 5 лева ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ. МОЛЯ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА УКАЖЕТЕ ТОЧНИЯ АДРЕС, ТЕЛЕФОН И ИМЕНАТА СИ.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ПО-НАДОЛУ И АКО ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ ДИРЕКТНО С НАС НА vaginalcare@fromvoulevs.com

free with ecocare
ecocare pH   EcoCare pH comfort


 Моля, преди употреба на pH-EcoCare™ Comfort тампоните прочетете настоящата инструкция!

СЪДЪРЖАНИЕ НА ЕДНА ОПАКОВКА

Една опаковка EcoCare™ Comfort съдържа 15 хигиенично опаковани тест тампона за еднократна употреба, подробна инструкция за употреба с календар за нанасяне на измерените рН стойности и цветна скала за интерпретация на резултата.

Рециклиращите се памучни тампони, направени от хартиена обвивка и чист памук, помагат за определянето киселинността на Вашето влагалище. Резултатът (рН стойността) позволява редовна проверка тази киселинност. По този начин навреме могат да се открият смущения, които могат да се излекуват от Вашия лекар.

1. Запазване на влагалището здраво по време на бременността и намаляване на риска от преждевременно раждане

Най-честата причина за преждевременно раждане е бактериалната инфекция на влагалището. Тази инфекция може да протече незабелязано от очакващата майка и в някои случаи може да предизвика преждевременно раждане. Нормалните вагинални бактерии предпазват от тези инфекции и осигуряват рН до 4,5. (рН стойността дава информация за киселинността; колкото по-кисело е влагалищното съдържимо, толкова по-ниска е рН стойността). Инфекциите могат да преминат от влагалището в матката и/или да доведат от продуцирането на агенти, предизвикващи раждане. Това от своя страна води даже до рано пукане на околоплодния мехур и в резултат - до преждевременно раждане.

Колкото по-рано се открият тези смущения, толкова по-голям е шансът да се превентира преждевременното раждане чрез съответните контра-мерки. Това е причината, поради която бе създадена pH-EcoCare™ тест системата. Тя дава възможност на очакващите майки да определят лесно смущенията във вагиналната киселинност. При такива случаи се препоръчва веднага консултация с лекар.

Бактериалната вагиноза (БВ) или нарушаване на бактериалната среда се диагностицира приблизително при 15-20% от всички бременни жени и оттук повишаване на вероятността от инфекция, чиито резултат е:

  • преждевременно раждане
  • инфекция на мембраните
  • рано пукване на околоплодния мехур
  • родилна треска
  • постпартални ендометрити
  • бактриална инфекция на новороденото дете

Чрез редовно самотестване на вагиналната рН стойност, очакващите майки могат да намалят този риск!

ecoimage

Инструкция за сваляне:

Български

English

2. А ако не съм бременна?

Чрез измервания на рН стойността на влагалището могат лесно да се открият смущения на вагиналния баланс. Всяка жена, дори да не е бременна би трябвало и може редовно да проверява вагиналната си киселинност, като изполва EcoCare™ ph помучните тампони. Така могат да се идентифицират инфекции в ранна фаза на развитие или дисбаланс на влагалищната среда и съответно да бъдат лекувани навреме.

Приблизително 20% от всички жени, които се консултират с гинеколог страдат от вагинални инфекции с различни симптоми, като:

Вагинални промивки по принцип не се препоръчват, тъй като имат отрицателно влияние върху вагиналната среда.

СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте тампоните в плътно затворената оригинална опаковка, далеч от влага и деца.

Продуктите на Меросистемс за женско здраве са налични в определени аптеки и дрогерии. Искайте от Вашия фармацевт да поръча тези продукти за Вас, ако той все още ги няма на склад. Ако имате въпроси по отношение на тези продукти, моля свържете се с дистрибуторите на Меросистемс за България. Нашият специално обучен персонал ще се радва да Ви помогне.

Дистрибуция за България:

“Фромвулеви” ЕООД, София 1505, ул. “Марица” № 10, тел: (02) 9433167, 9461167, факс: (02) 9433518, E-Mail: vaginalcare@fromvoulevs.com

За поръчки на продукти:

EcoCare™ ph Comfort - една опаковка съдържа 15 тампона

© Merosystems, Germany

© Copyright Fromvoulevs Ltd.

http://www.free-counter-plus.com